Kolik máte elektra?

Home  /  Elektro  /  Kolik máte elektra?

Kolik máte elektra?

by 11 ledna, 2024


Kdybyste měli doma spočítat všechno elektro, dopočítali byste se? Mnoho lidí říká, že by se dopočítali. Jenomže já si tohle nemyslím. Elektra má doma každý opravdu hodně. Já sama jsem to zkoušela a zůstala jsem asi u dvacátého elektra. Měla jsem toho opravdu hodně. Protože vlastně musíte počítat i ovladač nebo nějaké chytré zásuvky a podobně. Mixér nebo fen na vlasy a tak dále. Je toho opravdu hodně. A také vám povím, že já osobně bych se bez elektra vůbec už neobešla. A to hlavně kvůli bílé technice. Víte, co je to bílá technika? Je to například pračka nebo lednička a podobně.

Máte doma bílou techniku?

Také vlastně si myslím, že i sporák jenomže abych se měla vrátit zpátky k elektru, tak v poslední době se mi strašně moc líbí chytré žárovky. Nebo také chytré lampičky je to tak, že vy si vlastně na mobilním telefonu stáhnete aplikaci. Do této mobilní aplikaci potom zaregistrujete chytrou žárovku nebo chytrou lampičku. To znamená, že na dálku můžete vypínat a zapínat lampičku anebo žárovku. Nebo taky dokonce zapínat a vypínat chytrou zásuvku. Stojí to kolem pětistovky. Mám jich asi šest. Je to velice praktické. Pokaždé, když nejsem doma, tak si třeba na dálku na několik minut zapnu světlo.

Elektro si můžete pustit i na dálku.

A, to znamená, že vlastně je jenom jako někdo doma. A také to potom zase znamená, že to odradí všechny zloděje. Protože když uvidí, že se doma svítí, tak vlastně žádný zloděj tam nepůjde. Také mám chytrý reproduktor. Také ho můžu zapnout opravdu na dálku. Tohle je opravdu prima, takže když jdu večer z nějaké zábavy domů, tak si můžu ihned všude rozsvítit světla a pustit hudbu. Řeknu vám, že je to příjemnější, když jdete domů a nemáte tam ticho a nemáte tam tmu. Kolikrát tohle říkám i babičce, aby se tohle pořídila ona chodí se sousedkou na noční procházky. Jenomže ono tohle elektru vůbec nemá ráda absolutně nechápu proč. 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Kolik máte elektra?