Zamilujte si ovocné příchutě do vašich elektronických cigaret

Home  /  Výrobky  /  Zamilujte si ovocné příchutě do vašich elektronických cigaret

Zamilujte si ovocné příchutě do vašich elektronických cigaret

by 18 září, 2024


Dnes je trh s liquidy do elektronických cigaret o mnoho více rozšířený, než tomu bylo před pár lety. Došlo k nárustu počtu českých značek, ale také se na náš trh dostalo spoustu zahraničních stálic, které jsou v cizině velmi oblíbené. Mezi všemi náplněmi v oblíbenosti stále vynikají ovocné náplně. Je jen málo vaperů, kteří nemají svou oblíbenou příchuť, v které hraje prim nějaké ovoce. Podívejme se na některé oblíbené značky hotových náplní, kde si můžete vybrat nového ovocného oblíbence.

vape

Frutie

Frutie je značkou, která vám už dle svého názvu nabízí široké spektrum ovocných příchutí. Máte možnost si pořídit jak obyčejné, tak s chladivou složkou, které jsou ideální především na léto. Prodávají se v poměru PG/VG 50/50 nebo Frutie 70 https://www.e-cigo.cz/frutie s poměrem 70/30. Jsou tedy dostupné jak pro MTL, tak DL. V nabídce najdete příchutě jako lesní plody, vodní meloun, broskev, citrón nebo višně.

Emporio

Emporio je česká značka, která je známá především pro své hotové liquidy. V jejich nabídce najdete tabákové, dezertové a velké množství ovocných. Dostupné jsou opět v poměrech jak pro MTL, tak i pro DL. Kromě toho, můžete si vybrat, zda chcete příchutě s klasickým nikotinem, nebo nikotinovou solí. Z ovocných příchutí můžete vyzkoušet jablko, ledovou jahody, lesní plody, meloun, broskve nebo i ovocné mixy, jako Red Baron, což je směs rybízů, lesního ovoce a lékořice.

kouření

Elfliq

Elfiq jsou hotové liquidy od značky, která vyrábí i velmi známé jednorázové cigarety Elf bar. Liquidy jsou s nikotinovou solí a vynikají zejména pro svou výraznou a plnou chuť. Značka se zaměřuje právě na ovocné příchutě, kterých nabízí velké množství. Ostružiny s citrónem, jablko s broskví, kyselé maliny, šťavnaté borůvky nebo hroznové víno.

Liqua

Liqua je českou značkou, která je na našem trhu opravdu dlouho. Mezi svými hotovými příchutěmi nabízí spoustu tabákových, ale také spoustu ovocných příchutí. Nabízí například meloun a mátu, jahody, jablko, broskve nebo mix bobulovitého ovoce.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Zamilujte si ovocné příchutě do vašich elektronických cigaret